Potápění pro radost - seriál - č.1

Dahab znamená v arabštině zlato a opravdu je tohle zlaté místo. Dahab je stará beduínská vesnice na Sinajském poloostrově 100km od Sharm El Sheiku.

V Dahabu naleznete všechno co potřebujete pro správnou potápěčskou dovolenou - klid, slunce a moře. Právě klid a pohoda je to, co dělá z Dahabu jedinečné místo. Ano, Dahab je oproti Sharm el Sheiku nebo Hurghadě učiněný ráj. Na pěší zóně podél moře narazíte na několik místních obyvatel lákajících Vás do svých obchůdků nebo restaurací. Do Dahabu jezdí hlavně potápěči. Potápěčské centrum Lighthouse dostalo jméno podle krásného útesu Lighthouse, který je přímo před potápěčským centrem. Na pláži čekají hosty lehátka a písečná zátoka. Na útesu Lighthouse můžete šnorchlovat a obdivovat nádherný podvodní svět Rudého moře. Potápěčské centrum s novou výstrojí, v obnoveném prostředí a se slovensko/českými instruktory čeká jen na Vás. Když dostanete hlad, tak můžete ochutnat v Lighthouse restauraci místní, ale i evropské speciality.

Doprovodný obrázekDoprovodný obrázek

 

CENA 17 190,- Kč obsahuje: letenku Praha-Sharm-Praha včetně tax a paliva, ubytování 10 nocí s polopenzí ve dvojlůžkovém pokoji, transfery v Egyptě z letiště do hotelu a zpět, průvodce.

Cena nezahrnuje: egyptské vízum (15 USD), cestovní pojištění, potápěčské pojištění, potápěčskou výstroj, potápění. Orientační cena za balíček 10 ponorů: 140EURO

Doporučujeme:

V rámci pobytu budete mít možnost zúčastnit se dvoudenního výletu lodí s potápěním na atraktivní a potápěči méně navštěvovanou lokalitu Ras Mamlah. Pro zájemce můžeme připravit výlety do Izraele (Mrtvé moře, Jeruzalém).

 

-----

 

Více najdete ZDE

Čtěte více