NEJVĚTŠÍ PŘEHLED REZIDENČNÍCH PROJEKTŮ V ČESKÉ REPUBLICE NA JEDNÉ ADRESE

Již 1 111 rezidenčních projektů z celé České republiky naleznou v portálu www.kdechcibydlet.cz zájemci o koupi nového bytu či rodinného domu z developerské výstavby. Neustále se rozrůstající přehled v současné době představuje nejrozsáhlejší seznam těchto projektů na českém internetu.

Rubrika nazvaná Rezidenční projekty v ČR v únoru „startovala“ s nabídkou nového bydlení v 888 probíhajících či připravovaných projektech. V současnosti jich je zde již 1 111. Nárůst počtu projektů, které jsou v této rubrice uvedeny, je dokladem toho, že se český rezidenční trh začíná probouzet.

„Developeři o sobě a svých nových projektech či jejich dalších etapách dávají více vědět, lidé se začínají o nabídky nového bydlení podrobněji zajímat. Určité oživení trhu u nové bytové výstavby je patrné zejména v segmentu plošně menších bytů a domů, a u projektů, jejichž ceny jsou klienti ochotni akceptovat,“ říká Jana Hrabětová, ředitelka portálu.

Své kupce si tak nyní nacházejí především ty bytové jednotky, jejichž ceny se udržují na rozumné úrovni a zároveň nabízejí velmi dobrou dopravní dostupnost a dostatečnou občanskou vybavenost v blízkém okolí. Počet rezidenčních developerských projektů je v současnosti dostatečný zejména v Praze a Středočeském kraji  - nabídka je tu opravdu rozmanitá. Od standardních bytových jednotek přes luxusní rezidence ve viladomech, nové bydlení v rezidenčních komplexech až po loftové a galeriové byty ve starých, citlivě zrekonstruovaných objektech s geniem loci. Mnohé z již dokončených projektů navíc stále nabízejí slevy na poslední byty či rodinné domy, u připravovaných či již zahájených projektů lze zaznamenat zaváděcí ceny či slevy pro první kupující. Velký výběr mají i lidé hledající nové bydlení v Brně či Ostravě. I v těchto regionálních centrech a okolí vyrůstají zajímavé rezidenční projekty s pestrou nabídkou nového bydlení.

„V roce 2007 jsme portál www.kdechcibydlet.cz zakládali s myšlenkou obohatit český internet o přehlednou, ucelenou a hlavně spolehlivou nabídku nového bydlení. Po celou dobu jeho existence však usilujeme i o to, abychom kromě standardní nabídky volných bytů a rodinných domů od developerů a prodejců z celé republiky průběžně přinášeli také aktuální informace z realitního trhu. Logicky se soustředíme zejména na primární rezidenční trh. Sledujeme postup výstavby, informujeme čtenáře o dnech otevřených dveří či dokončených vzorových bytech a marketingových akcích developerů a prodejců,“ přibližuje rozsah informací v portálu www.kdechcibydlet.cz Jana Hrabětová.

Kromě nabídky nového bydlení, přehledu rezidenčních developerských projektů a zpráv z trhu uživatelé v portálu naleznou také přehled výstav a veletrhů, rozsáhlé adresáře firem, jejichž činnost s realitami souvisí, hypoteční kalkulačku, daňovou či právní poradnu. V měsíčně vydávaném Newsletteru jsou uváděny i termíny seminářů, konferencí a kongresů věnovaných realitám. Portál www.kdechcibydlet.cz je tak zdrojem cenných informací nejenom pro zájemce o nové bydlení, ale i pro odborníky působící na českém realitním trhu.