Rodinný dům CHICO – dům za milion se otevírá pro veřejnost

17. 09 2010 | Rodinný dům za milion – převratná novinka na trhu bydlení, byla uvedena na český trh. Veřejnosti bude tento technologicky převratný a cenově bezkonkurenční projekt představen ve formě vzorového domu, který CANABA slavnostně otevřela v Praze - Nupakách. Dlouholetý cíl společnosti zpřístupnit kvalitní bydlení ve vlastním rodinném domě co nejširšímu spektru zájemců a za nejnižší cenu na trhu se stává realitou.

Společnost CANABA uvádí na český trh unikátní rodinný dům, jehož cena bude v provedení Na klíč činit pouhý 1 milion korun. Bezkonkurenční projekt, který umožní splnit si sen o vlastním rodinném domě širokým vrstvám obyvatel, již dostal svou reálnou podobu. Cenově i technologicky převratná novinka bude na českém trhu uvedena pod obchodním názvem CHICO.

Otevření vzorového domu umožní každému zájemci o moderní a přitom dostupné bydlení přesvědčit se na vlastní oči, že se nejedná o žádný marketingový trik. Ale že novinka CHICO je skutečně plnohodnotný dům, který díky promyšlené konstrukci i vnitřním dispozicím poskytne evropský standard kvalitního a pohodlného bydlení až čtyřčlenné rodině.

Zahájení sériové výroby této novinky je plánováno na čtvrté čtvrtletí 2010, přičemž plánovaný objem produkce by měl v prvním roce dosahovat několik desítek a v dalším roce již stovky domů ročně. Co je podstatné, CANABA garantuje pevnou cenu již od zahájení prodeje, přestože výrobní náklady budou do plného rozjezdu sériové výroby výrazně vyšší. S přispěním úzkého týmu pečlivě vybraných partnerů, kteří se budou na dodávkách a výstavbě domu podílet, bude společnost prodejní ceny v první fázi výroby částečně dotovat, aby ani první klienti nemuseli platit více.

Za zmínku jistě stojí, že již první informace o záměru dodávat rodinné domy za milion vyvolala neočekávaně vysoký zájem. K dnešnímu dni je evidováno již takové množství předběžných objednávek, že při jejich potvrzení bude z větší části pokryta výrobní kapacita i na rok 2011. Z tohoto důvodu CANABA zavedla pořadník i na předběžné objednávky, podle kterého budou jednotliví zájemci uspokojováni, jakmile to náběh sériové výroby rodinného domu CHICO dovolí.

Vzhledem k tomu, že dům bude možné realizovat ve variantě Na klíč za pouhé dva měsíce a cena vrchní stavby bude začínat již na 1,08 mil Kč (vč. DPH), není již nikdy nutné řešit dilema, zda si pořídit byt nebo vlastní dům.

www.canaba.cz

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...