Rodinný dům CHICO – dům za milion se otevírá pro veřejnost

Rodinný dům za milion – převratná novinka na trhu bydlení, byla uvedena na český trh. Veřejnosti bude tento technologicky převratný a cenově bezkonkurenční projekt představen ve formě vzorového domu, který CANABA slavnostně otevřela v Praze - Nupakách. Dlouholetý cíl společnosti zpřístupnit kvalitní bydlení ve vlastním rodinném domě co nejširšímu spektru zájemců a za nejnižší cenu na trhu se stává realitou.

Společnost CANABA uvádí na český trh unikátní rodinný dům, jehož cena bude v provedení Na klíč činit pouhý 1 milion korun. Bezkonkurenční projekt, který umožní splnit si sen o vlastním rodinném domě širokým vrstvám obyvatel, již dostal svou reálnou podobu. Cenově i technologicky převratná novinka bude na českém trhu uvedena pod obchodním názvem CHICO.

Otevření vzorového domu umožní každému zájemci o moderní a přitom dostupné bydlení přesvědčit se na vlastní oči, že se nejedná o žádný marketingový trik. Ale že novinka CHICO je skutečně plnohodnotný dům, který díky promyšlené konstrukci i vnitřním dispozicím poskytne evropský standard kvalitního a pohodlného bydlení až čtyřčlenné rodině.

Zahájení sériové výroby této novinky je plánováno na čtvrté čtvrtletí 2010, přičemž plánovaný objem produkce by měl v prvním roce dosahovat několik desítek a v dalším roce již stovky domů ročně. Co je podstatné, CANABA garantuje pevnou cenu již od zahájení prodeje, přestože výrobní náklady budou do plného rozjezdu sériové výroby výrazně vyšší. S přispěním úzkého týmu pečlivě vybraných partnerů, kteří se budou na dodávkách a výstavbě domu podílet, bude společnost prodejní ceny v první fázi výroby částečně dotovat, aby ani první klienti nemuseli platit více.

Za zmínku jistě stojí, že již první informace o záměru dodávat rodinné domy za milion vyvolala neočekávaně vysoký zájem. K dnešnímu dni je evidováno již takové množství předběžných objednávek, že při jejich potvrzení bude z větší části pokryta výrobní kapacita i na rok 2011. Z tohoto důvodu CANABA zavedla pořadník i na předběžné objednávky, podle kterého budou jednotliví zájemci uspokojováni, jakmile to náběh sériové výroby rodinného domu CHICO dovolí.

Vzhledem k tomu, že dům bude možné realizovat ve variantě Na klíč za pouhé dva měsíce a cena vrchní stavby bude začínat již na 1,08 mil Kč (vč. DPH), není již nikdy nutné řešit dilema, zda si pořídit byt nebo vlastní dům.

www.canaba.cz